viernes, 12 de febrero de 2010

Going to Cork!

Xiquets i xiquetes, dit i fet! Ahir vam enviar un correu pa vore si encara podíem apuntar-mos (perquè se'ns havia passat el plaç d'inscripció) i resulta que al final podem anar-hi. Anem a Cork! Anem amb la International Union, que vindria a ser una associació on fan cap tots els Erasmus. Sortim demà de matí del Stables (el pub per excelència de la universitat) i passem el dissabte per la nit a Cork, tornem diumenge. No sé exactament on anirem, crec que és bastant guiat, l'aventura està servida!

Aquests dies han estat de llegir més, però poc a poc començo a veure per on pot tirar el projecte. En tot cas, avui m'han dit si vull anar de creuer! Jajaja! No us penseu, eh? Del 9 al 16 (o algo així) d'abril, amb el Celtic Explorer, un vaixell d'investigació per fer investigació marítima. En un principi m'han dit que estaré controlant el sidescan sonar! I no, no és el que fa "pip pip" que jo deia abans de marxar... És molt més complex que no això... De fet és molt semblant a un radar.


I poca cosa més! Ara que hi penso tinc alguna foto nova a la càmara, quan pugui ja la penjaré. Són fotos fetes amb sol, cosa una mica inhabitual aquí.

Ja escriuré en tornar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario